perjantai 18. syyskuuta 2015

Kanapasta vuohenjuustolla


Eräs ystäväni tuli pitkästä aikaa käymään luonani. Hän on suuri pastan ystävä, joten päätin valmistaa hänelle kanapastaa. Olen viime aikoina tykästynyt vuohenjuustoon, joten halusin käyttää sitä tähän pastaan. Vuohenjuustohan sopii todella hyvin kanan kanssa. Kana ja vuohenjuusto ovatkin klassinen makuyhdistelmä. 

Tämä pasta on hyvin täyteläinen. Vuohenjuusto antaa sopivasti potkua annokseen ja pesto sekä tomaatti tapenade  yhdistävät ja tasapainoittavat muita makuja keskenään. 

Ystäväni tykkäsi todella paljon ja sanoikin, että tämä on ehdottomasti yksi parhaimmista pastoista mitä hän on syönyt. :))

Valmistus (4 Annosta)


250g Tuorepastaa

2 Sipulia
2 Valkosipulia
1dl Aurinkokuivattuja tomaatteja kuutioituna
300g Broilerin fileesuikaleita
2dl Kuohukermaa
Suolaa
Pippuria
100g Vuohenjuustoa
Basilikaa

Pestoa
Tomaatti tapenadea
Vuohenjuustoa
Parmesaania
Basilikaa

Hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit pehmeäksi oliiviöljyssä. Lisää pannulle broilerin fileesuikaleet. Paista niitä viitisen minuuttia miedolla lämmöllä. Lisää mukaan aurinkokuivattu tomaatti. Lisää kerma ja hauduta hetki. Mausta suolalla ja pippurilla. Keitä tuorepasta al denteksi (2min). Lisää pasta kastikkeen joukkoon. Hienonna basilika ja lisää se sekä vuohenjuusto pastaan. Tarjoile grillattujen vuohenjuusto siivujen, peston ja tomaattitapenaden kanssa. Koristele basilikalla ja parmesaanilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti