tiistai 28. huhtikuuta 2015

Kana Rieskarullat



Rieskarullat ovat helppoa ja herkullista tarjottavaa. Ne sopivat vappu syötäviksi tai cocktail-juhliin tarjottaviksi. Voit valmistaa näitä myös grillijuhliin grilliherkkujen kaveriksi tai piknikille evääksi. Rieskarullia voi myös soveltaa ja valmistaa eri täytteillä.

Näihin tein tuorejuustotahnan ja kanat pyörittelin itse tehdyssä sweet chili kastikkeessa. Lopputulokseen olen todella tyytyväinen. Rullat olivat herkullisia ja maistuivat vieraille. :)


Valmistus (noin 50kpl)

Rullattavia Rieskalevyjä

Broilerin rintaa
Suolaa
Pippuria

Salaattia

200g Tuorejuustoa
4rkl Sitruunamehua
3tl Hunajaa
suolaa
Mustapippuria
Tuoretta Korianteria silputtuna
1 Avokado

Cocktailtikkuja
Kirsikkatomaatteja
Tuoretta Basilikaa

Valmista Sweet Chili Kastike. Viipaloi ja paista broileri. Mausta. Sekoita Sweet chili kastiketta broilerin joukkoon ja anna maustua kylmässä.

Valmista tuorejuustosta, sitruunamehusta, hunajasta, suolasta, pippurista, korianterista ja avokadosta tahna.

Levitä rieskojen päälle tahna, salaattia ja broileripalat. Kääri rullaksi ja kelmuta. Laita muutamaksi tunniksi kylmään. Leikkaa paloiksi. Iske jokaiseen tikku, kirsikkatomaatteja ja basilikaa. Tarjoile! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti