sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Couscous-Halloumisalaatti


Tämä herkullinen ja maukas salaatti valmistuu käden käänteessä. Sopii juhlatarjoiltavaksi buffet pöytään tai vaikkapa arkiaterian kylkeen. Halloumin tilalla voi käyttää myös grillijuustoa. Tuoreet yrtit maustavat ja tuovat väriä tähän herkulliseen kokonaisuuteen.

Valmistus (4 annosta)

3dl Couscousta
7 Aurinkokuivattujatomaatteja
2rkl Öljyä
3-4rkl Sitruunamehua
Suolaa
Pippuria
Tuoretta persiljaa
Tuoretta minttua

200g Halloumia
Rucolaa
Puolikas kurkku
1 1/2dl Kuivattua aprikoosia
1 Avokadoa

Keitä couscous pakkauksen ohjeen mukaan kasvisliemessä. Pilko aurinkokuivattutomaatti sekaan. Mausta couscous öljyllä, sitruunamehulla, suolalla, pippurilla,  hienonnetulla persiljalla ja -mintulla.

Paista halloumi kauniin kullanruskeaksi. Huuhtele rucola. Kuutioi kurkku. Paloittele aprikoosi ja avokado. Sekoita kaikki ainekset couscousin joukkoon. Maista ja tarjoile.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti