maanantai 26. lokakuuta 2015

Halloween Cupcakes



Halloween lähestyy. Mikä olisikaan herkullisempi tarjottava halloween juhliin, kuin karmaisevat suklaa-salmiakkikuppikakut. Näissä kuppikakuissa yhdistyvät suklaa ja salmiakki, mikä on vastustamaton yhdistelmä. Kuorrutteena toimii täyteläinen tuorejuustokuorrute.



Valmistus (24 Minikuppikakkua)


Taikina

1,5 dl Vehnäjauhoja
1 dl Sokeria

1 tl Leivinjauhetta
2 tl Vaniljasokeria
3 rkl Kaakaojauhetta
1 Kananmuna
1/2 dl Kuohukermaa
50 g Voita sulatettuna
1/2 dl Turkinpippurirouhetta


Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Sekoita taikinan kuivat aineet keskenään. Sekoita kuohukerma, kananmuna ja voi keskenään. Lisää kuivat aineet siivilän läpi kermaseokseen ja sekoita taikina nopeasti tasaiseksi. Lisää turkinpippurirouhe. Pursota taikina muffinivuokiin ja paista uunin keskitasolla 15 minuuttia. Anna kuppikakkujen jäähtyä ennen kuorrutteen pursottamista.

Kuorrute


75 g Voita

1 1/2 dl Tomusokeria
1/2 tl Vaniljasokeria
2 tl Maitoa
200 g Tuorejuustoa


Koristelu


Sokerihaamuja, -kurpitsoja ja -lepakoita



Valmista kuorrute vatkaamalla voi, tomusokeri, vaniljasokeri ja maito kuohkeaksi massaksi. Notkista tuorejuusto. Kääntele notkistettu tuorejuusto massan joukkoon ja pursota kuppikakkujen päälle. Koristele sokerimassakoristeilla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti