tiistai 21. heinäkuuta 2015

Maailman parhaimmat letut

Letut kuuluvat joka kesään. Ne ovat helppo tapa ruokkia nälkäisiä vieraita ja maistuvat niin lapsille kuin aikuisille. Voit valmistaa jälkiruokalettuja lisäämällä sokeria tai vaniljasokeria taikinaan. Suolaisia lettuja saat, kun jätät vaniljasokerin pois.

Tuli treenattua kovaa, lenkkeiltyä ja tehtyä paljon hommia, joten päivän päätteeksi palkitsin itseni ihanilla ja maailman parhaimmilla letuilla. Täytyyhän sitä välillä herkutellakin! :)


Valmistus (8-10 Isoa lettua)

2 Kananmunaa
0,5l Maitoa
2,5dl Vehnäjauhoja
0,5tl Suolaa
0,5-1rkl Sokeria
(1-2tl Vaniljasokeria, jos haluat jälkiruoka/makeita lettuja)
0,5dl Juoksevaa margariinia

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää joukkoon maito. Vatkaa joukkoon myös kuivat aineet ja margariini. Turvota lettutaikinaa puoli tuntia. Paista ja tarjoile! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti