maanantai 18. toukokuuta 2015

Pirteä Hedelmämehu


Minulla on ollut nyt muutaman päivän ajan kurkku hieman kipeä ja ääni käheänä. Varmaan jotain pientä flunssaa, kun sitä on nyt liikkeellä.


Eilen ilma oli kuitenkin mitä ihanin ja  päätin että en anna flunssaisen olon masentaa. Kiran kanssa sitten ulkoiltiin ja reippailtiin. Kuitenkin rauhallisella tahdilla. Kerran kun on sydänlihastulehdus ollut, niin sitä oppii rauhoittumaan flunssien ajaksi. Omaa kroppaa täytyy muistaa kuunnella!

Eilen jo näkyi pieniä merkkejä kesän alkamisesta. Kyllä  se kesä sieltä pikkuhiljaa tulee, uusine muutoksineen. ;) En voisi olla tällä hetkellä onnellisempi. Odotan  nyt innolla että tämä flunssa tai mikä ikinä onkin lähtee paranemaan ja pääsen sitten taas juoksemaan ja treenaamaan oikein kunnolla. Ihanaa! :)

Päätin sitten eilen valmistaa jotain raikasta ja ihanaa juotavaa lämpimän päivän kunniaksi. Joten mehulinko taas käyttöön ja tällä kertaa vuorossa oli pirteä hedelmämehu. Ja aah niin ihanaa ja raikasta. Kyllä kaikki itsetekemä on aina niin hyvää! :) Suosittelen! Jos nurkissasi pyörii mehulinko, niin ota se ihmeessä käyttöön. Nämä itse valmistetut vitamiinipommit piristävät kummasti päivää. Varsinkin lämpiminä päivinä on ihana nautiskella juoden kylmää ja raikasta itsetehtyä mehua. :)


Valmistus (4 annosta)

Puolikas Ananas Kuorittuna
1 Sitruuna Kuorittuna
2 Kuorittua Appelsiinia
(2tl Hunajaa)
Jäämurskaa (8 Jääpalaa)

Mehusta ananas, sitruuna ja appelsiinit mehulingossa. Kaada mehu sekoituskannuun ja lisää halutessasi hunajaa. Sekoita. Kaada päälle jäämurska. Tarjoile!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti