Valmistus (10 kappaletta)
Marengit
3 dl Sokeria
3 tl Maizenaa
1 tl Viinietikkaa
Vatkaa valkuaisia. Sekoita Maizena yhteen desiin sokeria. Lisää pikkuhiljaa sokerit sekä Maizena-sokeriseos vaahtoutuvaan valkuaiseen. Lisää myös viinietikka. Vatkaa valkuaisia kunnes marenkiseos on kovaa.
Pursota leivinpaperin päälle pieniä pyörylöitä marengista. Paista niitä 120-asteisessa uunissa tunti. Jäähdytä.
Täyte
2 dl kuohukermaa vaahdotettuna
6-8 joulupiparia murskattuna
Sekoita varovasti kaikki ainekset yhteen. Pursota täyte marenkien päälle ja koristele.
Koristelu
Mansikoita
Puolukoita
Piparimurua
Sitruunamelissaa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti