Joulukuun ensimmäisen päivän kunniaksi on luvassa ihanat marianne-suklaa kuppikakut, joiden kuorrutteena toimii tuorejuustokuorrutus. Kuppikakut koristellaan lopuksi ihanilla itse tehdyillä jouluisilla sokerimassakoristeilla.
Valmistus (24 kappaletta)
Taikina
200 g Voita
2 dl Sokeria
2 tl Vaniljasokeria
4 Kananmunaa
4 dl Vehnäjauhoja
1 dl kaakaojauhetta
2 tl Leivinjauhetta
1 prk Vaniljarahkaa
1 pss Marianne crushia
Vatkaa voi ja sokerit vaahdoksi. Lisää kananmunat yksi kerrallaan kokoajan vatkaten. Sekoita kuivat aineet sekä Marianne crush keskenään ja lisää taikinan joukkoon. Lisää lopuksi rahka. Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.
4 Kananmunaa
4 dl Vehnäjauhoja
1 dl kaakaojauhetta
2 tl Leivinjauhetta
1 prk Vaniljarahkaa
1 pss Marianne crushia
Vatkaa voi ja sokerit vaahdoksi. Lisää kananmunat yksi kerrallaan kokoajan vatkaten. Sekoita kuivat aineet sekä Marianne crush keskenään ja lisää taikinan joukkoon. Lisää lopuksi rahka. Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti