tiistai 1. joulukuuta 2015

Marianne-suklaa kuppikakut (Ensimmäinen luukku)


Nyt on se aika vuodesta, kun joulukalenteri starttaa käyntiin. Eli joka päivä blogiini ilmestyy mitä ihanimpia jouluisia ja talvisia reseptejä sekä ehkä muutama joulukilpailukin. ;)

Joulukuun ensimmäisen päivän kunniaksi on luvassa ihanat marianne-suklaa kuppikakut, joiden kuorrutteena toimii tuorejuustokuorrutus. Kuppikakut koristellaan lopuksi ihanilla itse tehdyillä jouluisilla sokerimassakoristeilla.



Valmistus (24 kappaletta)


Taikina


200 g Voita
2 dl Sokeria
2 tl Vaniljasokeria
4 Kananmunaa
4 dl Vehnäjauhoja
1 dl kaakaojauhetta
2 tl Leivinjauhetta
1 prk Vaniljarahkaa
1 pss Marianne crushia


Vatkaa voi ja sokerit vaahdoksi. Lisää kananmunat yksi kerrallaan kokoajan vatkaten. Sekoita kuivat aineet sekä Marianne crush keskenään ja lisää taikinan joukkoon. Lisää lopuksi rahka. Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.


Kuorrutus


600g (10dl) Tomusokeria
100g Voita
250g Tuorejuustoa


Vatkaa tomusokeri ja voi sekaisin. Lisää tuorejuusto ja vatkaa täydellä teholla 5 minuuttia. Värjää halutessasi elintarvikeväreillä ja pursota kuorrute kuppikakkujen päälle.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti