Minä

Olen espoosta kotoisin oleva nuori nainen. Ruoanlaitto ja leipominen ovat olleet aina lähellä sydäntäni. Valmistuin vuoden 2014 keväällä kokiksi  ja olen tehnyt töitä pitopalvelussa, kahviloissa ja ravintoloissa. Olen saanut mitä parhainta oppia ja valmistanut tilausruoista aina A la carte annoksiin. Ruokafilosofiaani kuuluvat laadukkaat ja tuoreet raaka-aineet, herkullinen maku sekä näyttävä ja kaunis esillepano. Kokille tärkeimpiä ominaisuuksia ovat visuaalinen silmä, luovuus sekä kokeilunhalu. Ja tietenkin ruoanlaittoa ja leivontaa on rakastettava. Nämä ominaisuudet kun yhdistää, tuloksena on rakkaudella valmistettu kokonaisuus. Rakastan kehitellä uusia reseptejä, kokeilla erilaisia makuyhdistelmiä ja valmistaa kaiken alusta alkaen itse. Mikä voisikaan olla ihanampaa kuin juuri leivottu lämmin pulla, itse kasvatetuista yrteistä ja tomaateista valmistettu pasta annos, muhkea täytekakku tai rapeakuorinen maalaisleipä. 
Reseptini eivät ole vaikeita ja kotikokkikin pystyy niitä helposti valmistamaan noudattamalla vain reseptiä. Blogistani löytyy alkuruoista aina pääruokiin sekä suolaisista leivonnaisista makeisiin leivonnaisiin. Nyt vain sitten innokkaasti kokkailemaan ja leipomaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti