Suklainen ja rapea keksipohja, täyteläinen suklaa-nougat massa ja herkullinen suklaakuorrute.. Namm. Täydellinen kakku on taattu.
Voit koristella kakun haluamallasi tavalla. Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä valmistuksesta.
Valmistus (20cm Kakkupohja)
Pohja
40 g Voita
1 rkl Fariinisokeria
Hienonna keksit ja sulata voi. Sekoita pohjan ainekset yhteen ja painele irtopohjavuoan pohjalle.
500 g Tuorejuustoa
1 ½ dl Sokeria
1 tl Vaniljasokeria
1 rkl Perunajauhoja
1 ¼ dl Kuohukermaa
180 g Maitosuklaata
180 g Nougattia
2 Kananmunaa
2 Keltuaista
Sekoita keskenään tuorejuusto, sokerit, perunajauho ja kuohukerma. Sulata suklaa ja nougat. Jäähdytä hetki ja lisää sitten muun massan joukkoon. Lisää munat yksi kerrallaan. Kaada massa pohjan päälle.
Paista 160 °C noin 50-60 minuuttia. Anna olla kylmässä seuraavaan päivään.
70 g Nougattia
50 g Maitosuklaata
¾ dl Kuohukermaa
Kiehauta kerma ja kaada se suklaan ja nougatin sekaan. Sekoita tasaiseksi ja levitä kakun päälle.
1 rkl Fariinisokeria
Hienonna keksit ja sulata voi. Sekoita pohjan ainekset yhteen ja painele irtopohjavuoan pohjalle.
Täyte
1 ½ dl Sokeria
1 tl Vaniljasokeria
1 rkl Perunajauhoja
1 ¼ dl Kuohukermaa
180 g Maitosuklaata
180 g Nougattia
2 Kananmunaa
2 Keltuaista
Sekoita keskenään tuorejuusto, sokerit, perunajauho ja kuohukerma. Sulata suklaa ja nougat. Jäähdytä hetki ja lisää sitten muun massan joukkoon. Lisää munat yksi kerrallaan. Kaada massa pohjan päälle.
Paista 160 °C noin 50-60 minuuttia. Anna olla kylmässä seuraavaan päivään.
Kuorrutus
50 g Maitosuklaata
¾ dl Kuohukermaa
Kiehauta kerma ja kaada se suklaan ja nougatin sekaan. Sekoita tasaiseksi ja levitä kakun päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti