sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Suklaa-nougat juustokakku

Tämä täyteläisen suklainen suklaa-nougat juustokakku hurmaa kaikki suklaan ystävät. Jo pieni pala tätä kakkua saa suklaanhimon talttumaan, sillä tämä on todella, todella, todella tuhtia ja täyttävää.


Suklainen ja rapea keksipohja, täyteläinen suklaa-nougat massa ja herkullinen suklaakuorrute.. Namm. Täydellinen kakku on taattu. 


Voit koristella kakun haluamallasi tavalla. Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä valmistuksesta.











Valmistus (20cm Kakkupohja)

Pohja


140 g Suklaamurukeksejä
40 g Voita
1 rkl Fariinisokeria

Hienonna keksit ja sulata voi. Sekoita pohjan ainekset yhteen ja painele irtopohjavuoan pohjalle.


Täyte


500 g Tuorejuustoa
1 ½ dl Sokeria
1 tl Vaniljasokeria
1 rkl Perunajauhoja
1 ¼ dl Kuohukermaa
180 g Maitosuklaata
180 g Nougattia
2 Kananmunaa
2 Keltuaista

Sekoita keskenään tuorejuusto, sokerit, perunajauho ja kuohukerma. Sulata suklaa ja nougat. Jäähdytä hetki ja lisää sitten muun massan joukkoon. Lisää munat yksi kerrallaan. Kaada massa pohjan päälle.
Paista 160 °C noin 50-60 minuuttia. Anna olla kylmässä seuraavaan päivään.


Kuorrutus


70 g Nougattia
50 g Maitosuklaata
¾ dl Kuohukermaa

Kiehauta kerma ja kaada se suklaan ja nougatin sekaan. Sekoita tasaiseksi ja levitä kakun päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti