Tänään onkin jo neljäs päivä ja sehän tarkoittaa sitä,
että muutaman päivän päästä on itsenäisyyspäivä. Nyt on
siis viimeistään aika suunnitella itsenäisyyspäivän menyy valmiiksi. Suunnittelin hienostuneen ja maukkaan kokonaisuuden,
joka sopii hyvin valmistettavaksi itsenäisyyspäivän illalliselle.
Itsenäisyyspäivän illallinen alkaa hienostuneella
kanttarellikeitolla. Siinä on pehmeä maku ja kermainen
koostumus. Se jos joku saa ruokahalun heräämään.
Pääruoaksi tarjoillaan prässättyä naudan paahtopaistia,
joka on omasta mielestäni yksi parhaimmista liha-ruoista,
mitä olen koskaan syönyt ja valmistanut.
Koko illallisen kruunaa kevyt ja marjainen mustikkamousse.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti