Kukapa voisi vastustaa maukasta burgeria? Tämä burgeri on hyvin mehevä ja herkullinen. Väliin leivitetään ja grillataan kanan rintafilee. Burgerit maustaa ihana tomaatti-sipulisalsa ja täyteläinen caesar majoneesi. Lisäksi väliin tulee myös avokadoa, rucolaa, salaattia ja cheddaria.
Nämä ovat nopeita ja helppoja valmistaa. Tähän mennessä parhaimpia kanaburgereita, mitä olen koskaan syönyt. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan.
Valmistus (4 annosta)
Kanan rintafileet
2 Isoa Kananrintaa
120g Korppujauhoja
2 1/2rkl Raastettua Parmesaania
1rkl Tuoretta Timjamia Silputtuna
2rkl Tuoretta Persiljaa Silputtuna
2tl Sitruunankuorta Raastettuna
75g Vehnäjauhoja
Suolaa
Pippuria
1 Iso Muna
2rkl Maitoa
2rkl Oliiviöljyä
Puolita kananrinnat ja litistä niitä hieman. Sekoita keskenään korppujauho, parmesaani, timjami, persilja ja sitruunankuori. Laita toiseen kulhoon vehnäjauho ja mausteet. Vatkaa muna ja maito kulhossa. Upota kananrinnat yksi kerrallaan ensin vehnäjauhoon sitten maito-munaseokseen ja lopuksi korppujauhoseokseen.
Esilämmitä grilli. Kaada öljyä grillille ja kypsennä kanoja, kunnes ne ovat kullan värisiä (3min/puoli).
Tomaatti-sipulisalsa
2 Tomaattia Kuutioina
1 Punasipuli Kuutioina
2rkl Tuoretta Silputtua Persiljaa
1rkl Sitruunamehua
1/2tl Dijonsinappia
2rkl Oliiviöljyä
Sekoita salsan ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä hetki.
Caesar majoneesi
2rkl Sitruunankuoriraastetta
1rkl Sitruunamehua
1rkl Valkoviinietikkaa
1 Keltuainen
1/2rkl Dijonsinappia
1dl Ranskankermaa
1dl Oliiviöljyä
1 Valkosipulinkynsi Hienonnettuna
4 Anjovista
50g Parmesaania
Sekoita keltuaisten sekaan sitruunamehu, valkoviinietikka, sitruunankuoriraaste, sinappi, hienonnettu valkosipulinkynsi, soseutetut anjovikset. Lisää öljy ohuena nauhana kokoajan vatkaten. Lisää lopuksi ranskankerma ja parmesaani.
Burgerit
4 Sämpylää
Salaattisekoitusta
Rucolaa
1 Avokado viipaloituna
Kanan rintafileitä
Tomaatti-sipulisalsaa
Caesar majoneesia
Cheddaria
Grillaa sämpylät kevyesti. Laita salaatit, rucola ja avokado pohjien päälle. Lado kana, cheddar, tomaatti-sipulisalsaa ja nokare majoneesia päälle. Paina lopuksi kansi päälle ja tarjoile.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti